Zsírleszívás, plasztika > Fogyókúra - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Zsírleszívás, plasztika > 20 weboldal. Kategória leírása: Zsírleszívás, plasztikai műtétek.

fogyokura.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ultrahangos zsírleszívás
Ultrahangos zsírleszívás
http://www.vital.hu/themes/sick/ultrahangoszsirleszivas.htm

Az egyik leggyakoribb esztétikai célú mûtéti beavatkozás a zsírleszívás (liposzukció), melynek számos technikája létezik. Ezek egyike az ultrahangos zsírleszívás.

www.vital.hu
Ideál Plasztikai Sebészet
Ideál Plasztikai Sebészet
http://www.idealplastica.hu/

Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.

www.idealplastica.hu
Aesthetica Orvosi Központ- Zsírleszívás
Aesthetica Orvosi Központ- Zsírleszívás
http://www.aesthetica.hu/zsirleszivas

A zsírleszívás ideális megoldást nyújthat mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelesleg mutatkozik. Ilyen lehet pl. a térd, a comb, a csípő, a has, a toka stb.

www.aesthetica.hu
Zsírleszívás
Zsírleszívás
http://zsirleszivas.lap.hu/

Minden fontos info, amit a zsírleszívásról tudni érdemes és kell! Cikkek, klinikák, elérhetőségek, fórumok és további hasznos tudnivalók a lapon!

zsirleszivas.lap.hu
Gyakori kérdések a zsírszívásról
Gyakori kérdések a zsírszívásról
http://www.plasztika.net/zsir/zsir-k.html

Plasztika.net - Gyakori kérdések a zsírszívásról.

www.plasztika.net
Weborvos - A zsírleszívás is népszerű
Weborvos - A zsírleszívás is népszerű
http://www.weborvos.hu/cikk.php?cid=40809&id=92

A zsírleszívás a második legnépszerűbb beavatkozás mindkét nem körében: a megkérdezettek 33%-a nyilatkozott pozitívan róla.

www.weborvos.hu
Ha már nem segít a koplalás
Ha már nem segít a koplalás
http://www.origo.hu/noilapozo/szepsegapolas/20020620hamar.html

A különböző diétás módszerekkel, testgyakorlatokkal dacoló, többnyire alkati adottságként meglévő zsírlerakódások eltávolítására dolgozták ki a zsírleszívás módszerét.

www.origo.hu
Pukancsik Plasztika - zsírleszívás, hasplasztika
Pukancsik Plasztika - zsírleszívás, hasplasztika
http://www.pukancsik-plasztika.hu/

A kedvezőbb megjelenésért az első lépéseket mindenki saját maga teszi meg: testápolással, megfelelő mértékkel alkalmazott kozmetikával, egészséges táplálkozással, sportolással. Nem ritka azonban az, hogy a legkitűnőbb kozmetikai módszerek, a legkitartóbb testedzés sem elégségesek ahhoz, hogy optimális, vagy legalábbis kielégítő megjelenést tegyenek lehetővé. Nem beszélve azokról a problémákról, melyek születésünk óta velünk lehetnek: elálló fül, horgas vagy pisze orr, bőrelváltozások, hegek, nőknél túlságosan kicsi mell, stb. Tanácsadásért keresse fel plasztikai sebészetünket!

www.pukancsik-plasztika.hu
A módszer élettani háttere
A módszer élettani háttere
http://www.topforma.hu/mutetek_zsirleszivas.html

A módszer élettani háttere. Alkalmazási terület.

www.topforma.hu
Zsírleszívás információk (Empire Klinika)
Zsírleszívás információk (Empire Klinika)
http://www.empireclinic.com/plasztikai-sebeszet/zsirleszivas

Zsírleszívás műtét előtti és utáni tudnivalók. Mit várhatunk a műtéttől, ki alkalmas zsírleszívásra, milyen szövődményei lehetnek a beavatkozásnak.

www.empireclinic.com
Royal Clinics Orvos-Esztétikai Klinika - zsírfagyasztás
Royal Clinics Orvos-Esztétikai Klinika - zsírfagyasztás
http://www.royalclinics.hu/lipocryo_zsirfagyaszto_kezeles%7C238/0/0

Ismerje meg a forradalmian új zsíreltávolító technológiát, Magyarországon elsőként a Royal Clinics központban – ezt biztosan nem hagyja hidegen….. A lipo-kriolízis egy olyan új technológia, mellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven és nem-invazívan kezelhetjük, végleges eredményt garantálva. A kezelt területre speciális jelátalakítót helyezünk, mely vákuummal megragadja a szubkután szövetet, és a szelektív kriotechnológia pedig lehűti azt. A szubkután szövetben (a dermisz alatt) lévő zsírsejtek (adipociták) leginkább telített zsírsavakban gazdag sejtek, és emiatt nagyon érzékenyek a hidegre. A szövet többi eleme, mint például a vérerek, a perifériás idegek, a melanociták, fibrociták, vagy a gyengébb zsírsejtek kevésbé érzékenyek az alacsony hőmérsékletre. Ezek a jellemzők teszik lehetővé, hogy az adipocitákat úgy pusztítsuk el, hogy a környező szövetek eközben nem károsodnak.

www.royalclinics.hu
Pap-Plasztika Zsírleszívás
Pap-Plasztika Zsírleszívás
http://www.pap-plasztika.hu/hu/zsirleszivas

Profi zsírleszívás a csípő, a tomportáj, a has, a derék, és a comb környékén Dr. Pap Péter közreműködésével. Az érzéstelenítés módja: altatás, valamint helyi érzéstelenítés. További zsírleszívási információkért látogassa meg honlapunkat!

www.pap-plasztika.hu
Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet
Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet
http://sandorplasztika.hu/

Dr. Sándor Imre vagyok, a Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet ügyvezető tulajdonosa. Kérem, ismerkedjen meg a cégem tevékenységével. Lapomon tájékozódhat szakmai múltamról, tevékenységemről, megismerheti az általam végzett és alkalmazott műtéti típusokat.

sandorplasztika.hu
Zsírleszívás - Ars Medica Lézerklinika
Zsírleszívás - Ars Medica Lézerklinika
http://www.arsmedica.hu/zsirleszivas-zsirleszivas-zsirleszivas-budapesten-ar ...

Férfiak és nők egyaránt küzdenek fölösleges kilóik, testük különböző tájékain lerakódott, előnytelen formát kölcsönző zsírpárnáik ellen. A különböző diétás módszerekkel, testgyakorlatokkal dacoló zsírlerakódások eltávolítására dolgozták ki a zsírleszívás módszerét. Csak a helyi, körülírt zsírlerakódások korrekciójára alkalmas (has, csípő, nyak, comb, térd, hát, toka, stb.) és nem használható általános kövérség ellen. Kinyúlt, rugalmatlan bőr alatti zsír eltávolítása nem ajánlott ezzel a módszerrel, mivel a kinyúlt bőr utána még inkább lógni fog, még petyhüdtebb lesz. Ebből következően bizonyos életkoron túl már csak ritkán ajánlható. Az adott területről sem lehet az összes zsírsejtet eltávolítani (max. 80-90 %-ot), így a visszahízás nem kizárt.

www.arsmedica.hu
Plasztikai sebészet
Plasztikai sebészet
http://www.topforma.hu

Rendelőnk visszafogottan elegáns - mi nem a rendelés külsőségeire helyezzük elsősorban a hangsúlyt, hanem a megfelelő kapcsolatteremtésre orvos és páciens között, valamint a műtét tökéletes kivitelezésére. Célunk nem a gyors műtét, hanem a kifogástalan végeredmény. Fontosnak tartjuk, hogy csak a legkorszerűbb anyagokat használjuk fel, a legszigorúbb sterilitási körülmények mellett. Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk az utógondozásnak. Áraink mindig a teljes költséget tartalmazzák, semmilyen utólagos vagy kiegészítő költséget nem számítunk fel.

www.topforma.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fogyokura.wyw.hu: WYW Fogyókúra. Fogyókúrás módszerek, receptek, táblázatok, diéták, fogyasztó kezelések, szalonok. Fogyókúra könyvek, méregtelenítés, étkezés, gyermekkori fogyókúra.
Gyűjteményünkben 525 válogatott fogyókúra témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 525 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 38273